RÓLUNK

Szia, Vivi vagyok!
Bogár-Alexy Vivien vagyok, a YouTube csatornámat és a hozzá kapcsolódó blogot illetve, social media oldalaimat 2016-ban indítottam. A Budapesti Corvinus Egyetemen végeztem Kommunikátor Közgazdászként, és később Marketing Igazgató állásomat hagytam ott a blogért és a YouTubért. A 2018-as Cosmopolitan Blogger Days díjátadóján elnyertem a Közönség Kedvence díjat, amellyel együtt járt a nemzetközi Social Awards jelölés is, amit 2019-ben meg is nyertem első és egyetlen magyar influencerként, amiért elképesztően hálás vagyok a közösségemnek és a támogatásuknak. 🙂

2021-ben kezdtem el a saját márkámat az Alexy The Brandet, ahol több közös kollekcióm is született Adorján Ramival. Most, 2022-ben indítottam el a saját ruha márkámat, amivel egy nagyon különleges és egyedi stílust álmodtam meg.Nagyon remélem, hogy tudunk Neked segíteni, hogy magabiztosan és boldogan érezd Magad a kollekciónkban. Minden felmerülő kérdésedben igyekszünk segíteni, bátran keress minket.

Bariscil Anna - Divattervező

"Úgy érzem szerencsés vagyok, mert imádom, amit csinálok. Egy régi vágyam teljesült azzal, hogy az Alexy the Brand tervezője lehetek. Magyar designerként fő profilom a fürdőruha és az utcai ruhák tervezése, de ugyanúgy találkozhatunk az általam kreált alkalmi ruhákkal is.
Ihletet a hétköznapjaiból és az élet rendhagyó szépségeiből merítek. Ocean fürdőruha kollekciónál a hullámzó tenger adott ihletet. Terveimet szabad kézzel rajzolom, majd a számítógépes grafikával egészítem ki, ami egyedülálló módon teszi lehetővé, hogy úgy lássuk a terveket , mintha valóságosnak lennének.
Egy álom, egy terv , egy elképzelés, ami addig csak képzeletben létezett, megfogható valóság lesz.
Hiszem, hogy az életben a dolgok is ugyanúgy működnek , csak el kell képzeljük, tennünk értünk és egy idő után elérhetővé válik számunkra."

 

 x

Are you at the right place ?